A medencefedés védi a kerti medencénket

A medencefedés védi a kerti medencénket

Medencefedés az Ön medencéjére

2018. március 10. - kerti medence építés

eltolhato_medencefedes.JPGÖn döntsön a fürdőzésről, ne az időjárás!

Gazdálkodjon Ön a szabadidejével, vesse le korlátait és nem csak a családja fogja meghálálni, hanem a pénztárcája is, ha mielőbb meglepi medencéjét egy időtálló alapanyagokból készült medencefedéssel.

Mert medencéje megérdemli a gondoskodást

Ha már medence építés mellett döntött, kerti medencéje megérdemli a törődést, a hosszabb élettartamot, azt, hogy funkciójának megfelelően akár kora tavaszi napsugaraktól késő őszig is felszabadultan használják és meg is hálálja, ha védelmére fedést használunk.

Hogyan?

Úgy, hogy egy igény szerint bármikor eltolható medencefedés nem csak hosszabb ideig tartja tisztán a vizet (miáltal kevesebb költségünk megy el a víztisztításra), de jelentősen enyhíti is a vízveszteséget a párolgás összmennyiségének csökkentésével.

Továbbá egészen október végéig medencefűtés nélkül is kellemes körülmények között használhatja kerti medencéjét, amivel a medencefedés Önnek alacsonyabb fenntartási költségeket generál. Sőt. Egy jó szellőzést biztosító, UV védelemmel ellátott medencefedéssel akár még a naptejen is spórolhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://medencefedes.blog.hu/api/trackback/id/tr1413729482
süti beállítások módosítása