A medencefedés védi a kerti medencénket

A medencefedés védi a kerti medencénket

Medencefedés megoldások, előnyök

2018. március 18. - kerti medence építés

Medencefedés megoldások, előnyök

2013-09-27_15_15_32.jpgA fix, vagy eltolható medencefedés beengedi a fényt, de a meleg bent marad.  Ha az épület közelében, lehet az épülettel összefüggő a medencefedés, akár, mint egy télikert. Lehet hozzá építeni külön átjáró folyosót is. Lehet magas, kupolás ívű, vagy épp a víztükörhöz közeli a medencefedés, a medencetető szerkezete. Szempont az is, hogy a medencefedés ajtaja jól zárható, így illetéktelenek nem juthatnak be. De a legfontosabb talán mégiscsak az, hogy ha már megszerette a szép medencéjét, költött rá nem is keveset, akkor ne kelljen csak néznie, és várni a jó időre: élvezze bármikor!

Medence anyagok - csak minőségit érdemes

Sokféle megoldás létezik attól függően, hogy hová tervezi a kerti medence építés. Az erkélyen, tetőtéren kialakított, üvegfalú, természetkapcsolatos, fél fedett-, vagy nyitható oldalú medencék lépéselőnye hagyományos szabadtéri társaikkal szemben az, hogy egész évben kellemes kikapcsolódást nyújthatnak. Lélegzetelállító látvány a fedett medencéből szemlélni a hóesést télen, vagy az üvegfedélen át nézni az éjféli csillagokat a vízben fekve.

Amennyiben nincs lehetőség valami új kivitelezésére, abban az esetben is számtalan trendkövető megoldás lehetséges a már meglévő medencék-, masszázsmedencék vagy wellness terek modernizálására. Már az is előrehaladás, ha a medencét újrafóliázzuk, esetleg a gépészeti berendezést felújítjuk, víz alatti világítást szerelünk be. A vízalatti fénytechnika LED-es megoldásai számtalan látványos újdonságot ígérnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://medencefedes.blog.hu/api/trackback/id/tr4113750638
süti beállítások módosítása